Sängen väntar..

Gissa vad? Nu har jag äntligen packat klart! Känns dock som jag har glömmt hälften av mina grejer, men i slutendan brukar allt komma med, tur det. Ska till varbeg imorgon, och för er som inte har så stor koll på vart det ligger så kan jag säga att det ligger en bit utanför göteborg. Har egentligen inte tid att sitta här, måste plugga företagsekonomi.. Men avslutar detta inlägg med ett litet beauty tips för håret, funkar väldigt bra mot slitna hårtoppar!



it really works!

12 saker du önskar att du inte visste

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.
3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.
8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.
9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.
11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

sitter för övringt i skolan just nu, och blev väldigt äcklad när jag såg det här

Can't live without love

Måste bara säga att jag har kännt mig väldigt vuxen dom senaste dagarna, jag har lagat mat själv, städat, tvättat, diskat och varit och handlat, haha vardagliga saker som jag nästa aldrig gör.. Men nu när ingen annan gör det får man göra det själv och man får känna på hur det kommer bli när jag flyttar hemifrån, både skönt men också jobbigt. Något som jag saknar just nu är sällskap, någon som vill komma hit? 

Nu tänkte jag tillaga spagetti carbonara, sen blir det historiaplugg fram till midnatt, om inte längre!




lyssna och njut

chillig söndag

Har varit ute och sprungit nu, måste ju bygga upp konditionen lite till Malaysia i sommar! Sprang iallafall 1 mil på 49 minuter, känns så skönt i kroppen efteråt.
Idag har varit en riktig chilldag, anna åkte nog härifrån runt 1 tror jag sen har jag tillbringat större delen av dagen i solen, riktigt skönt. Har även pluggat lite historia, har prov på tisdag så det var nödvändigt.
Men nu ska jag umgås lite med min far, han kom hem idag men åker iväg imorgon igen, han har köpt med sig pizza till middag, yummie!




jadu, måste vara övertrött eller nått för jag kan inte sluta
 garva åt den här bilden

vandrat 1000 mil

Jag skojar inte, har typ gått jorden runt idag. Började med att jag och mamma tog en promenad från skogås till länna, vi gick typ i två timmar. sen tog jag bussen tillbaka och mötte charlie och vandrade omkring i 2 timmar till (inräknat med lite pauser). har skoskav och ont i fötterna,  bara inse att jag inte är någon rutinerad vandrare.. Men dagen har inte bara bestått av ont i fötterna, har sett 2 fjärilar också= våren är definitivt här! 

Nu ska jag dra mig ner mot ica för att handla lite smått och gott, sen kommer annaaaa hit :)
Och juste, david gick vidare i idol, coolt va?

hemma

Kom nyss hem från gudö, eller platsen som gud typ glömde kanske är bättre och kalla det. Nej ska inte prata illa om gudö, det är mysigt där, förutom att det ligger mitt ute i skogen och det tar väldigt långt tid att gå vart man än ska. Men det var iallafall fest där hos marcus bror så vi sov över  i marcus lilla "bod". Kl typ 3 på natten drog David, jonas och marcus till hovet, david ska söka till idol! hoppas det går bra för han, håller tummarna :) 
 
Mår ganksa bra idag, lite seg bara. Mamma ska dra med mig ut på en promenad, men det är ju så fint väder så jag får offra mig. Det ska vara fint väder hela helgen, runt 20 grader. underbart!


hatar nytvättade jeans

God morgon på er!
känner mig ganska trött just nu, har ändå sovit 7 timmar så jag borde vara ganska pigg, men icke då..
Om drygt 40 minuter siter jag i skolan och ska göra nationellt prov i engelska, är nervös. Inte över själva skrivningen, utan just för att det är ett nationellt prov. Och efter provet så är dett cooper testet som gäller, alltså springa 3 kilometer allat var man har typ. Har aldrig gjort det förut, så det känns lite pirrigt. 

Som rubriken lyder så hatar jag verkligen nytvättade jeans. Efter man har tvättat dom blir dom typ 1 storlek mindre och går knappt att knäppa, jag skyller på det iallafall, ifall det skulle vara jag som har blivit lite tjockare, haha!

rubrik..

Håller på att färga håret nu, ungefär samma färg som innan men lite mörkare bara. Färgen sitter i nu och ska skölja ut det om 20 minuter, hoppas på ett bra resultat. Nackdelen med att färga håret är att det blir sjukt slitet, men får ta en hårinpackning efter så blir det lite bättre iallafall..
Imorgon ska jag hem till marcus, eller hem till hans gamla hus kan man väl säga. Hans bror ska iallafall ha inflyttnigs fest där. Men innan det kommer Malin hem till mig och vi ska laga mat innan vi drar oss vidare, så det blir naaaajs!

Slänger in en bild på Malin bara för att hon är så söt!

tja

Nu sjunger Micheal Bublé everything bara för mig, nja inte riktigt, men man kan ju alltid önska sig det.. Sitter här med morötter och dipp i min ensamhet. Visste ni förresten att man blir brun av morötter? Har inget bevis på det, men många säger det så varför inte testa, det är ju både gott och nyttigt :)
Tänkte att jag skulle ta och ringa mamma nu, var ett tag sen jag pratade med henne.. 
Men ni får ha en bra onsdags kväll! peace out

hamburgare är gott

Jag är glad idag. mycket beror på vårat chilliga schema denna vecka, så här ser de närmaste dagarna ut;
Onsdag: 9-11, måste stanna kvar och plugga lite, men ändå soft
Torsdag: 8-11, sen hem till maria och plugga engelska
Fredag: 8-13, sen är det fääääst som gäller

Och i kväll efter träningen kommer söta jenny hem till mig och övernattar, är ensam hemma så sällskap behövs :) Har planerat att vi ska göra hamburgare och bara mysa. me like! 
Juste, har nationellt prov i engelska på fredag, lite smånervös över det.. förhoppningsvis går det bra. Nu ska jag ta mig något att äta, sen bär det av till träningen.
/ A


haha, så jävla sköna


hos och av jen´

halli hallå, jenny här!!

Antonia sitter och myser i min säng och jag fick ÄNTLIGEN möjlighet att få skriva ett inlägg :) har nämligen också haft tankar´på att fixa en blogg, kunna skriva av sig och allt sånt, men det som stoppar mig är namnet,, vad fan ska den heta liksom :O!!  ja, det är väl det jag skyller på iaf  ;)

men nu är det  Tonis blogg och jag har äntligen fått göra mitt eget inlägg, så ska väl ta och jojna henne i min otroligt lilla säng,, kan bli mys ska ni veta ;D haha

juste,, avslutar allt med en liten gammal bild på mig och pluttan <3kraaam!


Trötter

Helgen har till stort sett spenderats i uppsala, har spelat svenska cupen där. Och jag ska säga er att jag är sjukt trött just nu, mina ögon skulle kunna slockna när som helst. Nästa helg ser jag fram emot en tävlingsfri helg, ska bli sååå skönt att  få sova ut!  Blir till att gå och lägga sig tidigt idag, brukar säga så till mig själv, men annat brukar komma ivägen.. Men ikväll ska det inte hända! :)
Later ♥


DAGENS;

Låt: Beyonce - disappear
Godaste:
solero berry berry
Bästa: Heeeeelg!
Bild:
jag som blond igen, vad sägs om det?


haha, njaa tveksamt..
 

Finito

Äntligen, har suttit i princip enda sen jag kom hem från skolan med det här arbetet, och nu är jag klaaar! så skönt. Har grymt ont i axlarna just nu, massage skulle vara perfa. Men måste rensa tankarna från detta samhällsarbet nu, så det blir en promenix med charlie the man. hare gött, puuussss  

För mycket plugg

Känner mig grymt stressad just nu, har ett samhälls arbete som jag knappt har börjat på, prov på renässansen imorgon och spanska tills imorgon, inte kul! Det jag har mest ångest över är samhälls arbetet, ska skriva om konflikten mellan syd- och nordkorea, och det ska vara 10 sidor långt, jag har skrivit drygt 2.. Blir att plugga stenhårt de kommande dagarna. Jättebra skolstart, verkligen.
Jaja, nog om det. Ska bli kul att komma tillbaka till skolan, har saknar mina classmates!

Off to bed now, sleep well
/toni


new stuff

God kväll på er. Sitter här och äter blåbärs muffins som jag och hanna bakade idag, måste säga att dom är sjukt goda. Dagen har gått väldigt snabbt tyckar jag, tur att man är ledig imorgon också :) Har varit i stan idag och hittade bland annat ett par söta skor från hm och en grå tunn jacka. look for your self..

 

Tänkta kolla på mamma mia nu, det är en sån härlig film som man alltid kan njuta till! Take care, puss 

På väg hem

För tillfället har jag ingen som helst känsel i min rumpa, typ helt bort domnad. har åkt bil sen klockan 12 idag så det kanske inte är så konstigt.. Nu är det bara två timmar kvar i bilen sen är jag hemmaaa!
Det har varit as kul i Danmark och jag har skrattat så det räcker för typ 1 månad. själva tävlingen kanske inte gick så himla bra, men kändes ändå som jag spelade hyfsat bra. ska nog sova lite nu, c you<33

direkt från bilen till din data..


Danmark idag

Har precis packat klar allt, eller hoppas att jag har fått med mig allt iallafall. Ska snart bli hämtad av hanna och hennes pappa och sen är det minibuss ner till Danmark som gäller!  Vi stannar i blekinge över natten och åker vidare till Danmark imorgon, har planerat att jag ska hinna träffa mormor en snabbis i blekinge också, det ser jag fram emot. Men nu ska jag äta lite frulle, sen rullar jag neråt mot mina hemtrakter :)
Juste, för er som undrar vad jag ska göra i Danmark, så är det en badminton tävling där.. Ha ett fortsatt bra lov, och glad påsk! ♥

lovely day

Ska på träning nu så jag hinner inte skriva så mycket, lägger upp några bilder från idag istället :)

       

sooool

God morgon, sov länge idag och det var riktigt skönt att få sova ut! Ännu gladare blir jag när solen skiner ute, härligt.
Igår var jag på bio och så watchman med charlie, marcus, jonas och christian. Filmen var inte speciellt bra, för det första var den alldeles för lång och sen fattade man inte riktigt var handlingen var.. Men jag hade kul med grabbsen iallafall.
Idag ska jag luncha med giirlsen från klassen, vi ska fira att emelie har fyllt år. Mia har bokat bord på nån asiatisk resturang på nybrogatan, mysigt ska det bli! Ska åka när som helst så jag måste sminka mig nu,  Laaater! ♥

Ny design

Nu har min blogg fått en ny design, tack anna för att du har fixar allt så sött!

påsklooov

Idag har varit en riktigt bra dag, och inte nog med det så kan jag se fram emot 11 dagars ledighet. Hoppas verkligen att vädret håller i sig, man blir såå glad när solen skiner, och definitivt mycket piggare!
Kom nyss hem från jenny, vi lagade en jättegod middag och hade det allmänt mysigt. Anna "wessli" westman var också där och livade upp stämningen. looove this girls.
Imorgon är det stan med mamma som gäller, ska försöka hitta någon ny vårjacka. Har inte riktikt bestämt mig om jag ska leta efter en svart skinnjacka eller en jeans jacka, får se vad det blir.  pösssssssss


RSS 2.0