dagen sammanfattat i några bilder

 
Något vi är bra på i våran klass är att massera varandra..

 
Påväg in till stan för att gå på armémuseumet, (hampus, marcus, chrilla och charlie)

 
frammeeee, (spana in vilken spänst jag har i bilden till höger, haha)


buss på väg heem igen!



hatar spindlar över allt annat

Jag får rysningar bara jag tänker på det..
När jag var på väg hem och skulle gå in i min port och upp till lägenheten så upptäckte jag fetaste spindelnätet utanför dörren. Tänkte inte så mycket mer på det. Men när jag ska stoppa nycklen i låset så kryper världens spindel bara några centimeter från mig, snacka om att jag fick panik! Den var typ som min handflata, om inte större. och jag överdiriver inte. Fyfan, spindlar borde inte finnas.


Men nog om spindlar, nu är det annat som gäller. Ska gå och rensa jorgubbar och sedan mummsa på det. Blir min räddning för ikväll..

skolavslutingsklänning?

  
Var i stan med mamma idag och hittade den här klänningen från topshop. Mamma tyckte att den var så fin så hon köpte den till mig. Har inte bestämt mig om jag ska ha den på skolavslutningen men det blir förmodligen den, hoppas det blir fint väder bara!

Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar, nånting med kyckling tror jag att det skulle bli. Men nu ska jag hoppa in i duschen och senare ikväll ska jag träffa Jenny, have a nice saturday!


Taylor Swift - A place in this world

"I don't know what I want, so don't ask me
Cause I'm still trying to figure it out
Don't know what's down this road, im just walking
Trying to see through the rain coming down
Even though I'm not the only one
Who feels the way I do"

terränglöpning?

Myggbett. Rivsår på benen. vattenfyllda skor. barr i håret. Ja, så slutade våran springtur. Jag, hanna och christer åkte till ågesta och skulle springa, och christer tyckte att vi skulle "testa en ny väg". Och resultatet blev att det tog typ 2,5 timma innan vi kom tillbaka. Det var träsk typ överallt så vi fick gå runt alltihop och det tog ju sin lilla tid. Trodde att vi var vilse ett tag där, men vi hittade tillbaka! :)

Men nu är det dax för mig att fixa mig lite, ska möta upp Malin på tåget sen ska vi åka till Sophie.
ha en bra kväll allihopa, gör inget som jag inte skulle göra

pussssssss


yummie

 
Sitter här och dricker en supergod smoothie med hallon och jordgubbar i, livet det. Kom precis hem från träningen så det är duschen som gäller snart. Jag undrar hur många timmar i sitt liv man spenderar i duschen egentligen, eller vi kanske pratar om hur många månader av sitt liv, eller kanske år.. Mycket tid går det åt att göra det iallafall.
Har dock inte så mycket tid till att sitta här just nu, måste skriva klar min svenska analys och sen fixa med lite andra saker, godkväll på er :) ♥


en regning friidrottsdag..

..men en väldigt kul sådan! Vi var på torvalla och kämpade på och min klass kom 2:a av alla klasser, duktigt. Själv sprang jag 800 m, hoppade längd och sprang stafett. Gick ganska bra i allt men bäst gick det nog i 800 m, men förlorade över nån friidrottsnisse :P aja, kul dag i helhet.
Har varit lite dålig på att uppdatera under helgen, så här kommer en liten resumé;
Fredag: Stan med Maria, långpromenad och bubbelbad
Lördag: Grillkväll med tjejerna, fest hos charlie
Söndag: chilldag, ute och sprang med hanna
Men nu ska jag packa ihop lite kläder och ge mig av till pappa, C Y !


Massage är något jag gillar :)



 


The winner takes it all

Sitter och lyssnar på massa låtar som ABBA har gjort, fatta hur stora dom egentligen var/är! en eloge till dom, helt klart. Imorogn är det fredag (wooho), har inga planer ännu men skönt ska det bli. Har KM på lördag så det blir inte en allt för vild fredag iallafall. Har lite panik över provet i naturkunskap vi har imorgon, kan typ ingenting känns det som. Så det blir väl bara att sätta igång att plugga för min del.. tacke care!


haha, hade alla dom här som barbiedockor när jag var liten, tider det..


sweet

Det är så skönt och ta en powernap när man kommer hem från skolan, love it. Nackdelen är att man blir så seg när man vaknar bara.. Försöker piggna till lite genom lite tagga till med musik, snart träning som gäller. Men nu står min katt här och jamar och vill ha mat, hatar att mat honom just för att kattmat luktar så äckligt, men men, han måste ju också få mat. Men måste kila nu, peace out

...


Blåvalen har världens största penis, 5.5 meter lång.

det visste ni inte va? nu vet ni..

Maten jag lagade blev väldigt god, jag är så duktig på att laga mat. Har dock inte ens kollat i matteboken, men har varken lust eller ork.. tänkte gå och lägga mig när som helst , sängen ropar på mig. Imorgon bitti är det gym som gäller och sen schoool, sweet dreams


MAtlagning på g

japp, snart är det dax att bege sig till köket och visa upp sina kockskills, ska nämligen laga middagen idag. Det blir inget fancy, pannbiffar med pressad potatis och brunsås. Men nog kommer det bli gotti. 
Sen måste jag slita mig till matteboken och kolla igenom allt innan nationella på onsdag.. booring! Men, a man gotta do what he got to do, c yaaa


hemma hos wman

jag och anna har precis kollat klart på filmen little miss sunshine, lite skum så där men ändå bra. Kvällen har varit och kommer nog förbli lugn, ganska skönt tycker jag. Men orkar inte skriva något mer, vi ska gå ner och kolla om det finns grejer till att göra en smoothie, skulle var så sjukt gott nu. eller kanske brownies? vi får se vad köket kan erbjuda


juste, fick nya jeans idag, check it out..

Hej alla glada! (och sura om nu nu är det).. Imorse vaknade jag ganska tidigt, runt 9 nån gång och jag kunde verkligen inte somna om. Irriterad gick jag iallafall upp och lagade frukost till mig och mamma, det blev hon glad för. Efter det drog jag till gymmet och biffade till mig.
Gårdagen spenderades till största delen med Hampus och Marcus, roliga killar det.  Efter skolan åkte vi till dalarö och körde en båt därifån till djurgården, en väldigt coool motorbår enligt mig :) När vi kom till djurgårn tog vi en buss in till stan och käkade på donken, mumma! Senare joinade wman och mia oss och vi satte oss på ett café, Kofi, där vi satt i minst 4 timmar. myspys var det. Charlie tittade förbi sen också och jag fick sällskap hem till skooogås. Sisådär runt halv 1 lämnade jag stan och begav mig hemåt, så såg min fredag ut. 

   

 
  

sämsta raggningsrepliken?

Har varit inne i stan idag och hittade faktiskt lite grejer som jag har köpt. Ett par jeans och tre söta toppar från zara, me like. När jag står där inne och kollar på kläder kommer det fram en kille runt 20--årsålder till mig och börjar snacka. Kanske bland de värre raggningsreplikerna jag hört..
Han: Du måste vara skytt!
jag: Neaj, lejon faktiskt
han: Du ser exakt ut som en skytt!
jag: jasså, hur ser en skytt ut?
han: typ som du, säker på sig själv och sexig

hahahahaha, jag dör

When you lose something you can't replace

Just nu vill jag bara sova, är trött på allt. Kan man inte bara bli 1 år igen? fatta hur enkelt livet var då, man åt, sov, åt igen och sov lite till. Allt var nytt och man blev glad för det minsta lilla. När blev egentligen livet så komplicerat?

helt sjukt

Jag satt och kollade i min almanacka och upptäckte att det bara är 32 dagar kvar tills skolavslutningen, fattar inte vart den här terminenen har tagit vägen?!  Kommer gå så sjukt snabbt nu på slutet och kommer typ inte ens hinna blinka innan det blir sommarlov, totally nice! :)

i do love sushi

Mamma och jag möttes i centrum och åt sushi, det är riktigt gott om man är sugen på det. Hade lite svårt för sushi första gången jag smakade, gillade det inte alls då. Men andra gången tyckte jag om det och nu älskar jag det! Har precis kommit hem till papi, ska packa mina grejer nu och sen är det mammas place som gäller två veckor framåt. 
Skaffade nytt gymkort på najaden idag också, men orkade inte gymma.. så har  planerat att jag ska ut och springa ikväll istället. måste ju springa tre gånger i veckan nu. Såhär ser upplägget ut för min träning fram tills jag åker till malaysia;
2 badminton pass/vecka
2 distans pass 40-60 min/vecka
1 intervall 5x1000m eller 10x400/vecka
2 gym pass/vacka
Gäller bara att göra allt nu, och det ska jag banne mig göra också!  


home sweet home

En väldigt kort sammanfattning av helgen skulle typ kunna låta såhär; otroligt skönt väder, härliga människor och min sista u:17 tävling! För er som vill veta så gick jag till kvartsfinal i singel, inget mer att tillägga om det mer än att jag var besviken på mig själv efter matchen. Hur som helst så har helgen i övrigt varit najs. förutom en person som har trackat mig hela helgen, men lägger upp en fin bild på han hu, hämden är ljuv :)






utsikten från stugan vi bodde i, lite suddig men det får gå iallafall

RSS 2.0