back on track

Var på väldigt dåligt humör för några timmar sen (efter det som hände idag), men nu börjar min ilska släppa och gå över till irritation, bättre det iallafall. Och ikväll är det DH vilket jag inte brukar hinnna se eftersom jag vanlligtvis kommer hem från träningen den tiden, men ikväll ska jag inte träna så jag hinner se det = en lycklig antonia.
NU blir det dusch och förmodligen en promenix med anna
/peace and love
toni


Plundrad

Fyfan vad sur jag är just nu, går inte att beskriva med ord. Det är någon som har tagit pengar av mig, igen.. för nån månad sen blev jag av med 500 spänn, sen mitt busskort och nu 100 kr +ett presentkort på hm som det var 300 kr på. Och det värsta är att den här gången är det någon som har tagit min nyckel till skåpet och öppnat det, rensat min plånbok på vartenda öre, tagit alla mina matkuponger och charlies busskort! Pallar inte att det är nån som går runt och håller på så här, så jävla vidrig människa!

Hörde jag rätt?

Japp, nu har jag skaffat mig en blogg. Tänkte att det var på tiden..  känns skönt att bara kunna skriva av sig lite ibland. Impulsen kom idag då jag, anna och jenny satt i bibblan och pratade om bloggnamn, och vipps så blev det allastoni. Hur som helst, min dag har varit bra förutom att jag har blödit näsblod hela fu*king dagen, men jag har överlevt :) Efter skolan åkte jag och Jenny till farsta med planen att jag skulle köpa en kalender, men hittade inte 1 enda bra.. känner verkligen att jag behöver en för att få mitt liv lite mer organiserat och välplanerat. Men det är bara att leta vidare. nu är det fooodtime, peace out fellas  ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0